montazar.net
montazar.net
montazar.net
montazar.net
montazar.net

پيشگويى ولادت حضرت
پيامبر اكرم صلی الله علیه و آله و سلم وائمه معصومين علیه السلام نسبت به ولادت حضرت مهدى ارواحنا له الفداء پيشگويى كرده بودند.
"عبدالرحمن بن سمره"مى گويد: به پيامبر اكرم صلی الله علیه و آله و سلم عرض كردم: اى رسول خدا مرا به طريق نجات هدايت كن. فرمود: هنگامى كه اختلاف خواسته ها و تفرقه آرا پيش آمد، بر تو باد رجوع به على بن ابى طالب كه او امام امت من و خليفه من بر آنان بعد از من است ... از اوست دو امام امت من... و نه فرزند حسين، كه نهم آنان، قائم امت من است كه زمين را از عدل وداد پر مى كند، پس از آن كه از ظلم و جور پر شده باشد[1]
جابر بن عبدالله انصارى در روايتى از صحيفه اى خبر داده است كه در دست حضرت فاطمه علیه السلام مشاهده نموده و در آن نام هاى دوازده امام علیه السلام همراه نام مادرانشان ياد آور شده و آخرين نام، قائم آل محمد علیه السلام بوده است. [2]
امام حسين علیه السلام فرمود: قائم اين امت، نهمين فرزند از اولاد من است، و اوست صاحب غيبت، و كسى كه ميراثش در حالى كه زنده است، تقسيم مى شود. [3]
و امَا رواياتى كه در موردحضرت مهدى ارواحنا له الفداء غيبت ظهور، علامات ظهور و حوادث پس از ظهور. از طريق دو امام باقر و صادق علیه السلام نقل شده است به مراتب بيشتر از روايات رسيده از ساير معصومين علیه السلام است. ويژگى اين روایات آن است كه علاوه بر بيان اصل مسأله به بيان بعضى از خصوصیات نيز پرداخته اند. جابر جعفى از امام باقر علیه السلام نقل نموده كه فرمود: زمانى بر مردم خواهد آمد كه در آن زمان امامشان غايب خواهد شد. پس خوشا به حال كساني كه ثابت بر امر ما باشند. [4]
روايت هایى نيز از حضرت على، امام حسن مجتبى[5] امام سجاد[6]وامام صادق[7] امام كاظم[8] امام رضا[9]و امام جواد [10] علیه السلام در پيشگویی ولادت حضرت مهدى ارواحنا له الفداء آمده است.

پيشگويى هاى واقع شده
برخى از حوادثى كه احاديث، پيشاپيش از رخ دادن آن ها پيش از ظهور خبر داده اند
و وقوعشان در كتب تاريخى پس از گذشت سال ها به ثبت رسيده. پيشگويى هاى مطابق واقع ايشان از اين قرار است:
پيشگويي اول و دوم : انحراف و فساد بني عباس، پيامبر صلی الله علیه و آله و سلم و ائمه علیه السلام درباره ويژگى هاى حكومت بنى عباس از جهت منحرف شدن آن ها به سمت فساد و خروجشان از مسير حق خبر داده اند. به خوبى مى دانيم كه دولت بنى عباس چه بر سر ائمه علیه السلام و ديگر فرزندان رسول اكرم صلی الله علیه و آله و سلم در طول تاريخ آوردند و چه آوارگى ها، تعقيب ها و دستگير شدن ها و ستم هايى را از آن ها چشيدند كه مشهورتر از آن است كه اين روز ما بخواهيم آن را به نگارش درآوريم. امام باقر علیه السلام طى حديثى مى فرمايد: ... سپس بنى عباس به سلطنت مى رسند و همواره در عيش و نشاط حكومت و وفور خوشى ها خواهند بود، تا اينكه در ميان آن ها اختلاف مى افتد و پس از آن كه دچار اختلاف شدند حكومت را از كف مى دهند. [11]
لازم است به ياد داشته باشيم امام باقر علیه السلام پس از زوال سلسله بنى اميه به شهادت رسيدند و 18 سال بعد حكومت عباسيان بر مسلمانان مسلط شدند. [12]
پيشگويي سوم : اختلاف اهل مشرق و مغرب [13] در ادامه حديثى كه از امام باقر علیه السلام نقل كرديم حضرت فرمودند: و اهل مشرق و مغرب دچار اختلاف مى شوند. [14] كه نمونه هاى بسيارى براى اين اختلاف در طول تاريخ مى توان يافت: مانند اختلاف اهل مشرق و مغرب براى تعيين مرزهاى كشورهاى اسلامى كه اين مسأله سابقه طولانى در ميان مسلمانان دارد به طورى كه بر مشرق عباسيان حكومت مى كردند. و بر مغرب يا همه اندلس اسلامى حكمرانان اموى. يا اينكه در شمال آفريقا غرب دولت فاطميون را تأسيس كردند. در هر دو حالت غرب از خلافت مشرق كه در دست عباسيان بود، جدا شده بودند.
شايد هم منظور چيزى است كه در عصركنونى از زمان جنگ جهانى دوم تا الان- شاهدش هستيم كه دو دولت بزرگ وجود داشته اند به طورى كه يكى مدعى زعامت جمهورى ها در مشرق است و ديگرى خود را فرمانرواى غرب مى شمرد. به هر حال اختلاف را به هركدام از اين معانى يا معانى ديگر بگيريم اين اختلاف ميان شرق و غرب از جمله نشانه هاى ظهور است و همواره شاهدش بوده ايم.
اين سه پيشگويى اتفاق افتاده در تاريخ آن هم پس از بيان آن حضرت و نقل محدثين در منابعشان، خود بهترين دليل بر صدق صدور آن از معصوم است.
پيشگويي چهارم : انحراف جامعه اسلامي پيامبر اكرم صلی الله علیه و آله و سلم بارها از انحراف در رهبرى اسلامى جامعه پس از خويش خبر داده اند كه از آن جمله اين روايت است كه ابن عباس نقل كرده كه حضرت ضمن صحبت هایشان از معراج، اين مطالب را از جمله علايم ظهور برشمرده اند: كافران، فرمانرواى مردم مى شوند و فاجران ستمكاران سرپرست، و ظالمان هم آنان را يارى مى كنند و فاسقان هم مشاوران آن ها مى شوند.در چنين زمانى سه خسف فرو رفتن پيش مى آيد: در مشرق، مغرب و جزيرة العرب، بصره را هم يكى از نوادگان تو كه زنگى ها از او پيروى مى كنند خراب مى كند. [15] و در حديث ديگرى چنين مى فرمايند:... و پس از من، رهبرانى خواهند آمد كه به هدايت من هدايت نگردند از طريق من كه هدايت است پيروى نمى كنند و به سنت من هم رفتار نمى كنند، از ميان آن ها مردانى قيام خواهند كرد كه قلب هایشان قلب شيطان است دركالبد انسان.
اين همان مسأله اى است كه پس از رسول اكرم اسلام صلی الله علیه و آله و سلم رخ داد و حكومت بر اساس مصلحت ها و يا به طور موررثى دست به دست شد.
پيشگويي پنجم: شورش صاحب زنج , جريان صاحب الزنج و قومش در تاريخ از اين قرار ثبت شده است كه وى شخصى بود كه در سال 255 ق مصادف با ميلاد حضرت مهدى ارواحنا له الفداء قيام كرد. نامش على بن محمد بود و على رقم اينكه از حيث عقايد و تفكرات با اهل بيت علیه السلام اختلاف داشت، گمان مى كرد كه از علويان است. طى مدت 15 سال در جامعه چنان فسادى به راه انداخته بود كه نهايتاً در سال 270 ق دستش را به قتل عام مردم آلوده كرد.علاوه بر انتساب خويش به علويان عمده مطلبى كه در شورش خود روى آن تكيه مى كرد اين بود به طور اساسى به كارگران و طبقه زحمتكش جامعه،خصوصاً بندگان و غلامان تحت سرپرستى ديگران نظر داشت و از اين جهت بود كه به وى صاحب الزنج يا سرور بندگان لقب داده بودند. فساد زيادى در جامعه به پا كرد ودولت عباسى را به شدت به زحمت انداخت و ساكنان بصره و بسيارى ديگر از شهرها را با قتل و غارت و سرگردانى مردم تحت فشار قرار داد. اين واقعه تاريخى هم خود دليل بزرگى براى صدق حديث و گوينده آن مى باشد.
پيشگويي ششم : ظهور علم در شهر قم ,از جمله اين احاديث، اين مورد است كه از امام صادق علیه السلام روايت شده كه فرمودند: كوفه از حضور مؤمنين خالى خواهد شد و علم از آن رخت برمى بندد، همانند مارى كه به سوراخ لانه خويش خزيده باشد. سپس در شهرى كه به آن قم مى گويند نمايان مى شود و آن جا معدن علم و فضل مى گردد، به طورى كه هيچ مستضعفى از لحاظ دينى روى زمين باقي نمى ماند حتى عروسان حجله نشين كه اين جريان نزديك ظهور قا ئم ارواحنا له الفداء مى با شد. [16]
اين موضوع در دهه گذشته پيش آمده است و عظمت امامان علیه السلام را زمانى متوجه مى شويم كه بدانيم امام از ظهور علم دينى در قم در حالتى خبر مى دهند كه حتى موقعيت مكانى اين شهر در زمان ايشان هنوز ناشناخته بود و ساكنان آن هم بت پرست و آتش پرست بودند و پس از گذشت قريب 1200 سال مركز مطالعات و شهر علم شيعه گشت.

پيشگويي هاي كتاب مقدس
در سال هاى اخير، جهان مسيحيت شاهد بروز و ظهور موجى فزاينده از توجه به پيشگويى ها کتاب مقدس درباره آخر الزمان بوده است.
موجى كه در آستانه سال2000م و پايان هزاره دوم ميلادى به اوج خود رسيد. در اين سال ها در نشريات غربى و پايگاه هاى اينترنتي مقالات فراواني منتشر شده كه در آن ها پيشگوئى هاى كتاب مقدس با رويدادهاى عصر حاضر تطبيبق داده شده و از حوادث مختلف سياسى اجتماعى و زيست محيطى كه در سال هاي اخير در جهان رخ داد .يا در حال رخ دادن است، به عنوان نشانه هاى آخر الزمان با بايان دنيا ياد شده است.
با اذعان به اين مطلب كه برخى از اين مقالات با اهداف تبليغى و تبشيرى مسيحيان در جهان هماهنگى و همسويى دارد و با نگاهى كه امروز در ميان مسيحيان درباره حوادث آخرالزمان وجود دارد . خلاصه يكى از اين مقالات را مي آوريم.[17]
در خلال اعصار و قرون، شمارى از معلمان روحانى و غيب گويان، بصيرت خاصي نسبت به آينده دريافت كرده اند. يكى از عميق ترين اين بصيرت ها نسبت به آن چه اتفاق خواهد افتاد 2000سال پيش، در دامنه كوهى خارج از اورشليم اعطا شد. گروه كوچكى از حقيقت جويان در گرد معلمشان، عيساى ناصرى جمع شده بودند. سؤالى كه از او پرسيدند، جوابى را در پى داشت كه سال ها وقرنها، تا اين زمان كه ما در آن زندگى مي كنيم، ادامه دارد: و همانطور كه او عيسى علیه السلام بر فراز كوه زيتون ها نشست، حواريون به سوى او آمدند، گفتند: به ما بگو نشانه هاى آمدن تو و پايان دنيا چه خواهد بود؟"
عيسى علیه السلام با شمارى از مشخصات جوابشان، را داد تا مراقب باشند .
عبارت پايان دنيا كه در اين جا به كار رفته به معناى پايان عمر كره زمين نيست، بلكه منظور پايان سلطه غير انسانى بشر بر روى زمين است. اگر چه بسيارى از نشانه هايى كه او داد، قرنها گريبانگير دنيا بوده اما جالب توجه آن است كه شدت و كثرت اين نشانه ها اكنون افزايش يافته است:
1. افزايش جنگها: از جنگ ها خواهيد شنيد و شايعات جنگ ها زيرا ملتى عليه ملتى بر خواهد خواست، و مملكتى عليه مملكت ديگر. هيچ مقطعى از تاريخ مانند قرن بيستم، شاهد افزايش تعداد جنگ ها نبوده است.
طبق برآورد صليب سرخ جهانى، بيش از 100 ميليون نفر در جنگ هايى كه از آغاز اين قرن به وقوع پيوسته است جان خود را از دست داده اند.
از جنگ جهانى دوم تاكنون، بيش از 150 جنگ عمده و صدها شورش مسلحانه و انقلاب رخ داده است .از پايان جنگ جهانى دوم، ارقام كشته ها در نزاع هاى مسلحانه، بيش از 23 ميليون نفر است .
طبق گزارش واشنگتن پست: جنگ هاى قرن بيستم، جنگ هاى تمام عيارى عليه جنگجويان و غير نظاميان بوده است. در حالى كه در قياس با آن، جنگ هاى وحشيانه قرون پيشين مانند جنگ هاى خيابانى بوده است.
3. گسترش خشکسالي: و نيز خشكسالى خواهد بود. اواخر سال 6 199، بانك جهانى گزارش كرد كه روزانه بيش از 800 ميليون نفر گرسنه در جهان به سر مى برند و بيش از 500 ميليون كودك، غذاى كافى براى رشد روانى و جسمانى دريافت نمي كنند. معاون بانك جهانى مي گويد: روزانه حدود 40 هزار نفر در جهان، بر اثر گرسنگى مى ميرند كه غالباً در مناطق روستايي رخ مى دهد.
4. شيوع بيماري هاي مهلک : و نيز بيمارى هاى مهلك خواهد بود. كمتر از 20 سال پيش، حرفه پزشكى مدعى بود كه بر بسيارى از بيمارى هاى باكتريايى و ويروسى فائق آمده است، اما امروزه مواردى از بيمارى هاى عفونى بيداد كرده است. خبرگزارى آسوشيتد پرس گزارش مى دهد: ظهور انواع باكترى هايى كه نمى توان با آنتى بيوتيك هاى فعلى آن ها را از بين برد، مى تواند خود تبديل به تهديدى عليه سلامت عمومى و بدتر از بيمارى ايدز شود. بيمارى هايى كه اخيراً گمان مى رفت بر آن ها فائق آمده باشند، رفته رفته مهار ناشدنى مى شوند ... دانشمندان انتظار چيزى كمتر از يك فاجعه پزشكى ندارند.
UNAIDS برنامه مشترك سازمان ملل عليه ويروس ايدز، درگزارش پايان سال خود در دسامبر 1996، عنوان كرد كه در آن سال، 3/ 1 ميليون مورد جديد از آلودگى به ويروس اچ. آى. وى. در تمام دنيا رخ داده است. در سال1996، يك و نيم ميليون نفر از بيمارى ايدز مردند كه مجموع كسانى كه تا كنون در ارتباط با اين بيمارى مرده اند به 4/6 ميليون نفر مى رسد. بر اساس همين نوشتار، افزون بر 23 ميليون نفر مبتلا به ويروس اچ. آى . وى يا بيمارى ايدز، اكنون در تمام دنيا زندگى مى كنند اين آمار و ارقام به خوبي مى رساند كه از سال 1981 که اين بيمارى براى اولين بار شناسايي شد تا کنون بالغ بر 30 ميليون نفر به آن مبتلا شده اند.
سازمان بهداشت جهانى مى گويد: در تمام دنيا روزانه بيش از 6000نفر به اين بيمارى مبتلا مى شوند و اين سرايت روز به روز بدتر مى شود.
4. فراواني زمين لرزه: در جاهاى متعدد زمين لرزه خواهد بود. سالنماى جهانى به ما مى گويد كه بين سال هاى 1000و 1800 ميلادى، تنها 21زمين لرزه عمده وجود داشت. اما بين سال هاى 1800تا 1900 تعداد آن 18 واقعه بود. بين سال هاى 1900 تا 1950, 33 زمين لرزه بزرگ به وقوع پيوست تقريبا به انداز: آن چه در طى 1850 سال گذشته رخ داده است بين سال هاى 1950 تا1991 , 93زمين لرزه بزرگ اتفاق افتاد تقريبا سه برابر تعداد آن در نيم قرن گذشته ، و 3/ 1 ميليون نفر از مردم را در سراسر جهان به كام مرگ فرستاد. بسيارى از دانشمندان هشدار مى دهند كه ما در حال حاضر به دوره اى از بلاياى زمين لرزه اى وارد مى شويم.
5. گسترش خشونت : يكى ديگر از شرايطى كه به گفته عيسى علیه السلام درست در زمان پيش از بازگشتش رواج خواهد داشت، خشونت وحشيانه است: همانطوركه در ايام دوره نوح بوده در زمان آمدن پسر انسان نيز چنين خواهد بود. در ايام دوره نوح زمين در برابر خداوند فاسد و پر از خشونت بود ، روزنامه هاى امررز پر از تيترهاى از ماجراهاى غم انگيزى از خشونت هاى بي رحمانه است.
امروزه ميزان آدم كش و خود کشى و قتل در آمريكا، تقريباً به اندازه مجموع کشته شدگان آمريكايي در طول جنگ ويتنام است. تنها در 30 سال گذشته ، خود کشى و قتل جان بيش از يك ميليون و دويست هزار آمريكايى يعنى بيش از تمام مردانى را كه در كل جنگ هاى تاريخ امريکا كشته شده اند، گرفته است.
6. ابلاغ مژده انجيل :سرانجام وقتي به گوش همه مردم جهان رسيد و همه از آن باخبر شدند . آن گاه دنيا به آخر خواهد رسيد بر خلاف رشد غم انگيز جنگها، خشكسالى, طاعون و زمين لرزه هايي كه به گفته عيسى، آغاز غم ها است ، ، ابلاغ موعظه انجيل به تمام ملت ها، نشانه اى ويژه براى زمانى است كه دنيا حقيقتاً به پايان خود برسد.
هيچ گاه در طول تاريخ مانند الآن انجيل درسراسر دنيا و براى كل ملت ها خوانده نشده بود اگر چه مستقيماَ به وسيله مبلغان مسيحيت انجام نمى گيرد، اما با وسايل ارتباط جمعي نوين از قبيل : راديو، تلويزيون و ارتباطات راه دور انجام مى گيرد.
طبق سالنامه جهان مسيحيت، پيام انجيل هم ا كنون براى چهار ميليارد نفر يعني عملاً براى تمام كشورها موعظه شده است.آنگاه پايان فرا خواهد رسيد.
7. افزايش مسافرت ها : بسيارى به جلو و عقب خواهند دويد حوالى 534 بيش از ميلاد مسيح خداوند به پيامبرش دانيال گفت: در آخر زمان بسيارى به جلو و عقب خواهند دويد و دانش زياد خواهد شد. عبارات بسيارى به جلو و عقب مى دوند، به لحاظ لغوى يعنى : به سرعت در اطراف در تكاپو هستند يا به قول ليوينگ بايبل: مسافرت ها افزايش خواهد يافت.در نظر بگيريد وسايل حمل و نقل مردم هزاران سال بود كه تغيير اساسى نكرده بود، با اين نگرش اهميت اين پيشگويى آشكار مى شود.
امروزه مى توانند ظرف 23 ساعت دور دنيا را طى كنند فضا پيما قادر است در 80 دقيقه كره زمين را دور بزند تعداد مردمى كه امروزه اقدام به سفر مى كنند، بى سابقه است. به گفته متخصصان اقتصادى، مسافرت و گردشگرى، امروزه بزرگترين و پرانرژى ترين صنعت در دنياست.
8. فزوني دانش : دانش زياد خواهد شد افزايش دانش در سال هاى اخير، تقريبا خارج از تصور ماست واژه بار سنگين اطلاعات براى نسل ما وضع شده است.
هم اكنون روزانه، معادل بيش از 300 ميليون صفحه از اطلاعات، به شبكه اينترنت فرستاده مى شود . هم اكنون هشتاد درصد ازكل دانشمندان بشريت، در قيد حيات هستند و در هر دقيقه 2000 صفحه به علوم بشر اضافه مى كنند. حدوداً نيمى از دانش پزشكى، هر ده سال يك بار منسوخ شده از دور خارج مى شود .
فناورى رايانه، انفجار دانشى را كه در زير بار آن قرار داريم ترسيم مى كند. در سال 1948، ترانزيستور يا واحد ساختمانى اصلى رايانه ها، در آزمايشگاه هاى بل ابداع شد. در سال 2000، هر تراشه پردازشگر، شامل ميليارد ترانزيستور خواهد بود .
9. ظهور ضد مسيح : ضد مسيح مى آيد نشانه با اهميت و پايانى آخر زمان كه چندين فصل انجيل به آن اختصاص يافته است، ظهور حكومت واحد جهانى به سركردگى يك مستبد اهريمنى، موسوم به ضد مسيح يا جانور است.
به گفته كتاب مكاشفه، تمام دنيا، شيطان را در قالب اين رهبر حيوان منش جهانى پرستش خواهد كرد. به گفته انجيل، پيمان يا موافقت نامه صلح ابتكارآميزى به مدت هفت سال، نقشى محورى در ادعاى ضد مسيح در رهبرى جهان دارد. اين توافقنامه، بحران خاورميانه را موقتاً با صلحى ميان اسرائيل و كشورهاى عرب همسايه، حل خواهد كرد.
كوه مورياه در اورشليم بيت المقدس كه زمانى معبد يهوديان در آن قرارداشت و همانجا كه قبة الصخره مسلمانان هم اكنون وجود دارد، نقطه كانونى خواهد بود . سه سال و نيم پس از وضع پيمان، ضد مسيح آن را لغو خواهد كرد . آنگاه بيت المقدس را پايتخت بين المللى خود خواهد نمود و غير از پرستش خود و تصوير عرفانى اش، تمام اديان را ممنوع خواهد كرد. اين تصوير به طريقى نيرو مى گيرد تا هم صحبت كند و هم سبب كشته شدن كسانى شود كه از پرستش او سرباز مى زنند . عيسى گفت اين هنگام، زمان غيبت بزرگ است، آن چنان كه از زمان پيدايش جهان وجود نداشته است.
10. پيدايش نشانه جانور : و موجب مى شود تا همگان نشانى بر روى دست راست يا روى پيشانی شان دريافت دارند، به طورى كه هيچ كس نمى تواند بخرد يا بفروشد مگر كسى كه نشان يا نام جانور، يا شماره اسم او را داشته باشد... شماره او 666 است.
اين پيشگويى مطلبى را توصيف مى كند كه تا پيش از اين هيچ گاه امكان پذير نبود. دو هزار سال پيش، يوحناى حوارى، ماهى گيرى ساده، پيشگويى كرد كه روزگارى، نظام اقتصادى جهانى اى ظهور خواهد كرد كه هر كس در لواى آن مجبور است شماره اى دريافت كند و بدون آن قادر به خريد و فروش نخواهد بود. تنها از زمان پيدايش رايانه ها و بانكدارى الكترونيكى، چنين اتفاقى، امكان رخ دادن داشته است .
11. ظهور ثانوي مسيح ، بلا فاصله پس از مصيبت بزرگ ...... آن ها پسر انسان را خواهند ديد كه در ميان ابرهاى آسمان، با قدرت و شكوهى خيره كننده مى آيد و او برگزيدگان خود را گرد هم خواهد آورد.
تيره ترين ساعت دنيا به ناگاه با طلوع سپيده دم روز روشنى كه عيسى مسيح باز مى گردد، پايان مى يابد. تمام كسانى كه به او تعلق دارند، به طور معجزه آسايى به بدن هاى مافوق طبيعى تبديل شده، از آزار دهندگان ضد مسيح خود، رهايى مى يابند و به تماشايى ترين جشن پيروزى اى كه تا به حال برگزار شده است، به شام ازدواج بره در بهشت، انتقال خواهند يافت در آن زمان خشم خوفناك خداوند بر ضد مسيح و پيروان اهريمنى او خواهد افتاد و منجر به بازگشت عيسى به زمين مى شود تا امپراتورى واحد جهانى آن ها را در مواجهه اى بهت انگيز، موسوم به نبرد آرماگدون، شكستى تمام عيار داده، نابود سازد.
اين چنين، حكمرانى بى رحمانه انسان بر روى زمين، پايان مى پذيرد و عيسى و نيروهاى مافوق بشرى، دنيا را در اختيار گرفته و با عشق بر آن سلطنت و حكومت خواهند كرد . بدين ترتيب دوره اى موسوم به هزاره، يا هزار سال صلح و فراوانى و بهشت، براى همگان آغاز خواهد شد .


سطيح كاهن
كاهن به معناى غيبگو است و"سطيح كاهن "يكى از مشهورترين غيبگويان تاريخ است. وى از مردم يمن بوده و همواره بر زمين افتاده بود و ميگويند 50 سال عمركرده است. [18] مرحوم علامه مجلسى دركتاب "بحارالانوار" ازكتاب مشارق الانوار تأليف حافظ رجب برسى، كه از علما و محدثان شيعه است، خبرى را درباره ظهور امام زمان ارواحنا له الفداء از سطيح كاهن بدين مضمون نقل نموده است: ذاجدن پادشاه براى استفسار از موضوعى كه در آن ترديد داشت به دنبال سطيح كاهن فرستاد . چون سطيح آمد خواست او را امتحان كند، لذا يك دينار در كفش خود پنهان كرد و آن گاه به وى اجازه داد كه داخل شود. چون وارد شد، شاه گفت: اى سطيح براى تو چه پنهان كرده ام سطيح گفت: در كفش خود يك دينار پنهان كرده اى شاه پرسيد: اين را از كجا دانستى؟ سطيح گفت: از يك نفر جن كه مانند برادر، همه جا با من همراه است. شاه گفت: اى سطيح از آنچه در روزگاران پديد مى آيد مرا مطلع گردان سطيح گفت: هنگامى كه نيكان از ميان بروند و اشرار به جاه و مقام برسند، و مقدرات الهى را تكذيب نمايند، واموال را به سختى حمل كنند... و اختلاف كلمه پديد اَيد... ستاره دنباله دارى كه عرب را پريشان كند، طلوع نمايد. در آن هنگام، باران نبارد و رودها خشك شود و اوضاع روزگار دگرگون گردد... آن گاه مردى از اولاد صَخر [19]خروج ميكند و پرچم هاى سياه را به پرچم هاى سرخ تبديل مى نمايد و محرمات را مباح ميگرداند... در آن موقع مهدى فرزند پيغمبر ظاهر مى شود و اين در وقتى است كه مظلومى در مدينه و پسر عموى وى در خانه خدا كشته شود.... او حق را به اهل حق برگرداند و ميهماني را در ميان مردم افزون گرداند و با عدالت خوى غبار ضلالت را از ميان ببرد.[20]



منجم يهودى
هنگام تولد حضرت ولى عصر ارواحنا له الفداء منجمى يهودى در قم اقامت مى كرد كه در آن سامان شهرت بسزايى داشت. احمد بن اسحاق كه از شخصيت هاى معروف قم و وكيل امام حسن عسكرى علیه السلام در قم بود، پيش منجم يهودى رفت و گفت: براى ما در فلان روز مولودى به دنيا آمده است، فالى او را براى ما ببين. يهودى گفت: آن چه من از محاسبه هاى خود به دست مى آورم، اين است كه او يا پيامبر خواهد بود و يا وصي پيامبر. او شرق و غرب جهان را تحت حكومت و سيطره خود در خواهد آورد. من چنين در مى يابم كه احدى روى زمين نمى ماند، جز اين كه در برابر او تسليم مى شود. [21]


[1] كمال الدين ج 1 ص 257
[2] غيبت طوسي ص 92, كمال الدين، ج ا، ص 305.
[3] كمال الدين ج ا، ص 315
[4] كمال الدينج 1, ص 330.
[5] همان , ص 303.
[6] همان, ص 315.
[7] همان , ص 319.
[8] همان , ص 333.
[9] غيبة نعماني , ص 100.
[10] کمال الدين ج 2 ص 372.
[11] غيبة نعمانى ص 175.
[12] همان.
[13] همان.
[14] بشارة الاسلام ص5.
[15] تاريخ الغيبه الكبرى ص 59.
[61] منتخب الاثر ص 443 يوم الخلاص ص 480.
[17]نشريه موعود , شماره 37 ص 32
[18] بحارالانوار ج 51، ص 65 غيبة طوسى، ص 13 1 كشف الغمه، ج 3، ص 263 و 267.
[19] صَخر: نام ابوسفيان پدر معاويه است و مقصود از او سفيانى مشهور مى باشد.
[20] بحارالانوار ج 51 ص 162.
[21]روزگار رهايي ج 1، ص 141.

پيشگويی ها


در خواست عضویت جهت دریافت ایمیل
نام:
ایمیل:
montazar.net

نظر سنجی
مایلید در کدام حوزه مطالب بیستری در سایت گذاشته شود؟
معارف مهدویتغرب و مهدویت
وظایف ما در عصر غیبتهنر و فرهنگ مهدویت
montazar.net

سایت های وابسته